Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τμήματος μπάσκετ Α.Γ.Σ.Ι.

000471

Παρουσία πλήθους κόσμου, την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος μπάσκετ του ΑΓΣΙ.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Ιωαννίνων Γιάννης Καραμπίνας, ο δήμαρχος Ιωαννίνων και παλιός αθλητής του συλλόγου Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος έργων και επίσης παλιός αθλητής Γιάννης Λιόντος και ο δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Γκίκας.

Επίσης, όπως είθισται κάθε χρόνο, βροντερό «παρών» έδωσαν τα παιδιά των ακαδημιών, ενώ βραβεύτηκαν οι ομάδες που πέρυσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα στις κατηγορίες τους.

Παράλληλα, στην ειδική βράβευση της βραδιάς, τιμήθηκε ένας άνθρωπος του ΑΓΣΙ, ο Λουκάς Παπαλουκάς για την πολυετή προσφορά του, όχι μόνο στο σύλλογο, αλλά και στον αθλητισμό των Ιωαννίνων.

Στο χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης μετέφερε την σκέψη να δοθεί η αίθουσα βαρέων αθλημάτων, που ολοκληρώνεται, για τις ανάγκες των αθλημάτων σάλας και να παραχωρηθεί μια άλλη αίθουσα για τα βαρέα αθλήματα. Ο κ. Καχριμάνης υποστήριξε πως «όταν βλέπεις νέα παιδιά γύρω σου οι ευθύνες είναι πολλές» και στάθηκε στην βελτίωση των υποδομών που υπήρξε στο κλειστό Αρρένων ώστε να γίνει κατάλληλο για προπόνηση, αλλά και στην κατασκευή προπονητηρίου δίπλα απο το κλειστό του ΕΑΝΚΙ.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας επεσήμανε πως στο μπάσκετ της πόλης άξιζε μια καλύτερη τύχη. «Δεν ξέρω τι έφταιξε, ωστόσο πρέπει να αναζητήσουμε όλοι την αιτία» είπε, μεταξύ άλλων.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Περισσότερες φωτογραφίες στο IoanninaOut

  • Created on .
  • Hits: 1519

Copyright © 2015 Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - AGSI BC - Powered by NICMEDIA